Musiken är ett viktigt inslag under bröllopsdagen - den inramar ceremonin, förgyller stämningen och blir ett minnesvärt inslag för både brudparet och gästerna.

Under ett antal år har jag haft förmånen att medverka som musiker på bröllop. Cellon passar bra till både vigsel och mingel, inomhus och utomhus, som soloinstrument eller tillsammans med andra instrument eller sång. Jag samarbetar gärna med er eventuella kyrkomusiker eller sångsolist, och har även ett stort nätverk av kollegor (violinister, pianister, sångare m.fl.) och kan hjälpa till att sätta ihop ensembler efter era önskemål. De allra flesta låtar går bra att arrangera för cello och jag kan också ge förslag på passande musik som inspiration.  

Mingelmusik passar ofta bra till brudskålen eller för att välkomna gästerna innan ceremonin.   

Välkomna att höra av er om ni önskar att jag mailar lyssningsexempel eller lista med musikförslag. 

Låtförslag (länkar till YouTube) Kärleksvisan  Hallelujah 

 

Pris från 2500 kr. Resor utanför Göteborg tillkommer.

Varmt välkomna att höra av er för frågor, prisförslag eller mer information!


Thanks to you for such a lovely evening. The music was absolutely amazing.       Oscar and Camilla

Tack! Vi blev supernöjda och bröllopet blev bättre än vi vågat hoppas på, Tack för att du var med och bidrog till det! :)     Erik och Fanny, 2019.

Tack så jättemycket för att du spelade så fint på våran dag.   Martin och Marie, 2018. 

 Tack Hanna för ett fantastiskt bemötande både personligt och musikaliskt! Du förgyllde verkligen vår dag och jag har fått många kommentarer om hur bra du var från våra gäster på bröllopet. Det var verkligen något utöver det vanliga och vi är hjärtligt tacksamma för att du kunde ställa upp.   Olof och Erika, 2018

 Nar vi gifte oss spelade Hanna stämningsfulla låtar till var brudskål. Det blev en perfekt övergång mellan ceremoni och efterföljande firande. Vi är väldigt tacksamma for Hannas musikaliska bidrag på var bröllopsdag.  Sophia och Craig, 2017

    Tusen tack för fantastisk musik under vår vigsel. Vi är supernöjda med vårt val av cellist - allt blev precis som vi hade önskat!  Nina och Niklas, 2016

Tack för fantastiskt fina spelningar före och under vår ceremoni. Det berörde oss starkt.   Åsa och Yonni, 2015.

Hanna var väldigt tillmötesgående och professionell och hjälpte oss även hitta en perfekt melodi... Vi behövde aldrig oroa oss utan kunde ha fullt förtroende för att allt skulle klaffa.      Julia och Mariana, 2013.

Det blev så vackert och stämningsfullt... Hon har en oerhört fin känsla för arrangemang och framförande.   Tomas och Anna, 2013.